O ŞİMDİ ASKER

22 Aralık 2011 Perşembe

Ah bu Koreliler!

Annemin Kuzey Kore Başkanının ölümünün ardından tutulan yasa,günlerdir bi araya gelip toplu şekilde ağlamalarına şaşırmasına hiç şaşırmadım:)

Ahh sen bilmiyosun anne bu Koreliler böyle dememe duyduğu şaşkınlığa şaşırdım ama.

Cık,cık,cıkkk.Ben bilmiycemde kim bilecek annee??

Ben 1 haftadır her akşamımı onlarla geçiriyorum,alışkınım her tepkilerinin büyük olmasına.Birine çarpınca yarım saat pardon,pardon affedin beni,lütfeeen diye ağlayan insanlar bunlar.Senin,benim gibi,önüne baksanaaa diye bağırmaya meyilli değil ki adamlar,narinler iştee.Annesinin kalbini kırdı diye,saatlerce kapısının önünde hem ağlayıp hem konuşan sevimli şeyler.2 kez buluşunca aşkıııııım demiyolarki birbirlerine,aylaaaaarca aşktan ölüp öyle masum masum bakarlarken,sen ayyy bi sarılın yaaaa,bi itiraf edin diye haykırmak istiyosun.Çoook zaman sonra,o da ağlaya ağlaya aşklarını itiraf edince ,sevgilisine ismiyle seslenince kız,çocuk bana adımla mı sesleniyosun diyo böylee kibar kibar ,kız da kedi gibi oppaaa diyo,yerim sizi yaa...

Yaaa...çok başka insanlar çok...Bi onur,bi gurur,bi erdem,bi saygı.

Ahhh,bende ulusal yas ilan ediyorum,My Princess'im bitti,üstelik 2.sezonu var mı onu bile bilmiyorum,bitmemiş gibi,ama bitmişte olabilecek gibi bitti:((


                                             benimde Prensesimsin:) bi insan bu kadar mı tatlı olur




yorumlarımı içime atıyorum:))no comment:))


ahh,kötülük abidesisin,ama gözlerin dolunca sana da kıyamıyodum 


Sizi özliycemmm...Ah bi de izlerken her saniye merak ettiğim bişey var,bilen varsa söylesin noluur,bu Korelilerin cildi nedennnnn böyle,şeffaf sanki,haksızlık ama yaa!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Kore dizileri 2 yıl önceki tutkumdu. ama baktım ki erkeklere olan beklenti eşiğimi sürekli yukaru çekiyor ve çevredeki herkes öküz :) ı ı dedim bırakmalıyım :)

nil dedi ki...

:))evet nişanlımda bu beklenti,eşik ve kore dizileri arasındaki ilişkiyi farkettiği için yasaklamıştı bana:))
ama umudunu kesme,koreliler kadar olmasada bizim erkeklerdede var bişeyler

Adsız dedi ki...

aneyaseya diyorum sadece.

Unknown dedi ki...

ben hic kore dizilerini ya da filmlerini izlemedim.. sadece bi kere bir korku filmi izledim yalniz onlar japonlarin miydi bilmiyorum hic sevmemistim =D bitek jacki chan midir nedir o cok sempatik biri ! =)

Fransali Gelin dedi ki...

Bu aralar bend ekore dizilerine takmis durumdayim :)
flower boy ramyun shop
mee to
smile, you
pasta
Playful Kiss

ay hepsini izledim bayiliyorum ya

nil dedi ki...

adsız;aneyaseya ne demek,benim favorim haa demeleri:))

want more fashion;duygusallığın son noktası bi aşk filmi istiyorsan a moment to remember'ı,biraz daha değişik romantik-komedi istiyorsan da my sassy girl'ü izlemeni tavsiye ederim:)

fransalı gelin;en güzeli hangisi,hangisinden başlayayım

stylerabish dedi ki...

bende de bu aralar kore dizilerine karşı bir sempatiklik başgösterdi:)))Bazı bloglarda gördüm kısa kısa göz attım bazılarına bayıldımmm yaaaaaaaaaa:))çok tatlılar.
asyadizi.com'dan izleyebilirmişim.Ama orada sanırım bazen takılıyormuş film.Ama başka adreslere de açığım.Lütfeeeeeeeen yalvartmayın yaa adres verin bana.

Ciltleri konusunda bir sırları vardır inşallah.Yoksa ırkları
gereği olmasıııınnnnnn:((Bak buna üzülürüm valla.Yani sırları olsa hiç üşenmem araştırırım yani:)))

nil dedi ki...

stylerabish;diziporttan izledim ben,asya dizileri diye bir başlık var,tüm kore dizileri var,ennnnnnnn güzeli secret garden ama,anlatamam izlemen lazım:)))

sırları genetik sanırım:))ve beslenme,bi dizide tuz atıyodu kız yemeğe.çocuk ona çıldırdın sen herhalde,cildin kötü olsun mu istiyorsun diyordu:))

inan sırları olsun çok isterim,öğrenen bana da söylesin,benimde güzeldir cildim yada çevremizde güzel ciltli biçok insan var,ama onlarda farklı bi efekt var,biz napsak olmaz o galiba:((