O ŞİMDİ ASKER

11 Ocak 2012 Çarşamba

Ben en son...

Sıla'nın bloğunda okumayı en sevdiğim bölümlerden biridir bu en son...postları.İçimden yapmak geldi bugün.En son neler yapmışım bakalım.

Ne okudum:Dostoyevski-Beyaz Geceler-Uysal Kız.Hala okuyorum aslında,uzun zamandır kitap okumaktan soğumuştum,bu alışkanlığımı yeniden kazanmak için her gece yatmadan okuyorum son günlerde.

Ne izledim:Öyle Bir Geçer Zaman ki.Annem izlediği için izledim,bunalım ötesiydi,bi ailede herkes mi mutsuz olur,izlemiycem daha,içim karardı.


Ne yedim:Soho'da tavuk dürüm ve patates kızartması,dürümde Cafe Crown daha başarılı,ama patatesi harika ötesi,mmmmmmisssss.

Ne içtim:Soru mu bu,çay,çay,çay,çaykoliğim napayım.


Ne aldım:Bu soruyu pas geçsem,neler desek:))İstanbul'da birsürü şey aldım,yaza kadar alışveriş yasağı koyuyorum kendime.Ama zamansal olarak en son aldığım şey,döneceğim gün kardeşime H&M'den hırka ve gömlekti,ahhh çok fedakar bi ablayım:))giymeyip giydiren cinsten:))

Ne almak istedim:Mac Melba allık ve Mac Hot Tahiti ruj,ikisine de bayıldım,ama ikisini de 2 mağazasında bulamadım:((tavsiye ederim,ben çok sevdim,Melba çok sade ve doğal duran,ama aynı zamanda kendini bağırmadan gösteren bir allık,Hot Tahiti içinde çok hafif vişnelikte olan taptatlı bordo bir ruj.


Neye sevindim:Nişanlımın ailesinin bana yaptığı doğumgünü kutlamasına.


Neye kızdım:Bizi ayıran TSK'ne.Ama olmadı,bu genel bi kızgınlığım,en son Ankara ofisimizle bağlantımızı sağlayan ağın çökmesine ve işlerimin aksamasına kızdım.


Neye üzüldüm:Dün akşam iş çıkışı arkadaşımla buluşup bişeyler içmeye giderken arayan sevgilimin haline.O orda eğitim için dağa çıkıp soğuktan donduğunu anlatırken gezip eğleniyor olmama.Ama napayımm,evde olunca da bunalıma giresim geliyo:((


Neye güldüm:Tüloşumun gaflarına:))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sıla da kim :) o blogger i tanımıyorum. Amanın ne çok blogger vr :)

nil dedi ki...

www.fashionbysui.com

tavsiye ederim